4812 7890 // alleroed.ungdomsskole@alleroed.dk

Styrketræning for alle - Mandag

We love sport!

Hvis du ønsker at blive stærkere og øge muskelmasse eller lære om styrketræning, så er dette hold noget for dig. Holdet kan også gøre dig bedre til din sport, bruges som rehabilitering efter skade eller som skadesforbyggelse.

Næste gang
mandag 23. sep. kl. 17:00-18:30
Sidste gang
mandag 23. jun. kl. 17:00-18:30
Sted
Grøn blok på Engholmskolen, Rådhusvej 5
Aldersgrænse
Fra 12 år til og med 18 år. Og du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9.
Antal ledige pladser
Holdet åbner for tilmelding onsdag 14. aug. 2024 kl. 00:01

Beskrivelse

"Jeg har lært at lave min egen træning". "Jeg har fået nogle flere venner". "Jeg har lært en masse om styrketræning". "Jeg er blevet stærkere og lært gode øvelser".

Styrketræning er for alle - uanset køn og niveau. Der er mulighed for at melde sig til mandag, onsdag og fredag. Du kan selv bestemme, om du vil komme 1, 2 eller 3 gange ugentligt.

På holdet er der mulighed for at træne mange forskellige former for styrketræning. Der er både mulighed for at få et individuelt program, som kan laves i samarbejde med underviseren eller at træne i fællesskab med andre på holdet.

På holdet hører vi god musik og hygger os, mens vi træner. Der vil også blive gennemgået forskellige aspekter af træningslære og der er rig mulighed for at gennemgå lige præcis det, som du synes er spændende.


Andre hold i samme kategori