4812 7890 // alleroed.ungdomsskole@alleroed.dk

Forsikring, afmelding og rejser

Hvis du ikke kan deltage
Har du tilmeldt dig et hold, som du alligevel ikke kan deltage i, er det vigtigt, at du bliver meldt fra holdet igen hurtigst muligt. På den måde optager du ikke pladsen for eventuelt andre interesserede og vi undgår at stå i en uheldig situation, hvor vi får købt for mange materialer ind.

Du afmelder dig ved enten at skrive en e-mail til os på alleroed.ungdomsskole@alleroed.dk.eller ringe på tlf. 4812 7890.

Hvis du melder afbud til et hold med betaling, har vi forskellige frister for, hvor sent du kan gøre det og stadig være sikker på at få alle dine penge retur.


Retningslinjer for returnering af indbetalte penge
Har du indbetalt penge til et hold, som du alligevel ikke kan deltage i, er det vigtigt, at du melder afbud så hurtigt som muligt. Det kan nemlig have indflydelse på dine muligheder for at få dine penge retur. 

På dags-events med betaling er det vigtigt, at du melder afbud senest 5 hverdage før start. Hvis afbuddet kommer senere, kan vi ikke garantere, at du får dine penge tilbage, da vi ofte køber materialer et par dage inden holdstart.

På vores ture og camps har vi brug for dit afbud så tidligt som muligt og i udgangspunktet senest 45 dage før afgang. På den måde kan vi nå at udbyde pladsen til en anden, og få dækket de udgifter, som vi allerede måtte have haft til overnatning, færger, bestilte aktiviteter mv.

NB!
Der kan dog gælde særlige vilkår på rejser, som vi booker direkte hos en rejsearrangør, da vi ofte selv skal betale rejsen med det samme og ikke kan få pengene retur ved en afmelding. Det vil i givet fald fremgå under det enkelte hold. Nærlæs derfor altid oplysningerne grundigt under hver enkelt rejse, da vilkårene kan være forskellige fra gang til gang.

 

I tilfælde af, at Allerød Ungdomsskole aflyser et hold med betaling, får du selvfølgelig alle dine penge tilbage.

FORSIKRING

Ungdomsskolen har IKKE en ulykkesforsikring, der dækker, hvis du skulle være så uheldig at komme til skade på et hold, kursus eller en rejse. Du skal derfor selv sørge for at have en dækkende forsikring. Vi gør endvidere opmærksom på, at aktiviteter med særlig risiko for uheld som fx klatring ofte kræver en ekstra forsikring.

Ved rejser i Danmark skal du medbringe det gule sygesikringskort, mens du indenfor EU’s grænser og i Norge skal huske at medbringe det blå EU-sygesikringskort. Det blå kort  giver dig ret til samme behandling, som borgerne i det land, du rejser i. Du kan bestille det blå EU-sygesikringskort digitalt på borger.dk eller henvende dig i borgerservice.

 

Kontakt os gerne hvis du er i tvivl om noget.