4812 7890 // alleroed.ungdomsskole@alleroed.dk

Tøjdesign - Redesign

Dit kreative sted

Kunne du tænke dig at lære at sy til dig selv og andre, men kan ikke finde op og ned på en symaskine, for slet ikke at tale om et mønster? Vil du gerne skabe din egen personlige stil - men kan ikke finde den i butikkerne? Så er syning på AU lige dig.

Underviser
Karen Louise Berggreen
Afviklet mandag 13. mar. kl. 18:30-21:20
Sted
Grøn blok på Engholmskolen, Rådhusvej 5
Aldersgrænse
Fra 12 år til og med 18 år og du skal gå på et af følgende klassetrin 7. 8. 9.
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

"Jeg har lært at sy fede projekter". "Jeg har fået nye venner". "Det er sjovt at sy sit eget tøj".

Det er slet ikke så svært at sy, og på dette hold vil du være blandt ligemænd.

Vi starter roligt ud med at lære maskinen at kende. Efterfølgende kan du efter eget valg og ønske sy f.eks. et par bukser, en bluse, en nederdel eller arbejde med andre former for håndarbejde - selvfølgelig med hjælp og støtte hele vejen. Har du mod på at lave en balkjole, finder vi også ud af det!

Vi bruger som udgangspunkt færdige mønstre, men du kan også få hjælp til at lave et personligt mønster efter egne mål. Vi syer desuden tasker/ boligtekstiler, og du kan lære at strikke.

AU giver et tilskud til køb af tøjstof, men ønsker du at lave større projekter, kan der forekomme egenbetaling. Indkøb foretages i samarbejde med underviseren.

Vi refunderer udlæg til køb af materiale op til 200,- , via NEM-konto. Du skal aflevere kvitteringer for køb af materiale på Ungdomsskolens kontor. Kvitteringer skal være udstyret med dit navn, samt et CPR.nr. med tilhørende NEM-konto, det er oftest en af dine forældres CPR.nr. Herefter overføres pengene.

Underviser

Karen Louise Berggreen


Andre hold i samme kategori