4812 7890 // alleroed.ungdomsskole@alleroed.dk

Tag til Paris med dit franskhold

Ta' med os på tur

Så er det nu, at du får en enestående chance for at komme på en fantastisk weekendtur til byernes by.

Underviser
Susanne Blixen-Finecke
Afviklet torsdag 2. mar. kl. 16:00 - søndag 5. mar. kl. 22:00
Sted
Grøn blok på Engholmskolen, Rådhusvej 5
Aldersgrænse
Fra 12 år til og med 18 år og du skal gå på et af følgende klassetrin 7. 8. 9.
Pris
2500 kr.
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

Paris er Europas mest romantiske hovedstad og ligger ved Seinen i det nordlige Frankrig. En by med over 2,2 mio. indbyggere, som byder på både spændende historie og kultur, lækker mad og shopping i fine stormagasiner. Det er her, at du finder de berømte turistperler som fx Eiffeltårnet, Louvre, Sacre Coeur, Versailles Slottet og Triumfbuen, men hvad I helt præcist skal opleve på turen, er du sammen med de andre fra franskholdet med til at bestemme.

I skal overnatte på ’Ibis Budget Paris Porte de Vincennes’. Du kan se mere om hotellet her: http://ibis-budget-porte-de-vincennes.iledefrance-hotel.com/en/


Rejsetider
Torsdag d. 2. marts 2023: København – Paris kl. 18.10-20.10 (mødetid i lufthavnen er senest kl. 16.00 i Terminal 2 ved 7-Eleven)
Søndag d. 5. marts 2023: Paris – København kl. 20.50-22.45 (bemærk den sene ankomst)


Pris
Turen koster 2.500 kr., som inkluderer:
Flyrejse København – Paris t/r med Norwegian inkl. skatter og lufthavnsafgifter
20 kg bagage pr. person á max 20 kg + håndbagage
3 overnatninger i 3-sengsværelser med toilet/bad og inkl. morgenmad på Ibis Budget Vincennes
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring
Transfer fra lufthavn til Paris t/r

Dine egne udgifter på turen omfatter:
Al forplejning udover morgenmad
Eventuelle entreer
Børneulykkesforsikring, hvis denne ikke allerede haves
Rejseforsikring, hvis denne ikke allerede haves*
Eventuel afbestillingsforsikring**, som koster 7% af rejsens pris + en obligatorisk statsafgift på 1,1% af forsikringssummen. Denne forsikring SKAL betales samtidig med depositum.

*Ferierejseforsikring, som gælder under selve rejsen, dækker også ved pandemi. Dvs. at skulle en person blive syg med Covid-19 under rejsen, dækkes udgifter til lægehjælp, hospitalsindlæggelse, tilkald af pårørende og udgift til evt. ny hjemrejse. Bemærk at forsikringen ikke dækker ikke, hvis personen blot skal i karantæne på stedet. Der skal være tale om egentlig sygdom.

Der er dog mulighed for tilkøb af tillægsdækning – en såkaldt Superdækning, som også dækker, hvis man bliver sat i karantæne på grund COVID-19 under rejsen og derfor misser den planlagte hjemrejse – uanset om man er syg eller ej!

**Afbestillingsforsikringen dækker ved akut opstået sygdom inden afrejse - også ved pandemi. Så skulle en deltager blive smittet med Covid-19 og derved ikke kan deltage på turen, refunderes hele rejsens pris med undtagelse af prisen på afbestillingsforsikringen. OBS! Forsikringen dækker kun ved sygdom – så skal en person, som ikke er bekræftet smittet, i karantæne og derved ikke kan rejse, dækker forsikringen ikke. 

I forhold til de ovenstående forsikringer vil vi anbefale, at I undersøger, hvad I allerede har tegnet i privat regi derhjemme, herunder også om en afbestillingsforsikring allerede indgår i jeres nuværende forsikringer.

Hvis I har spørgsmål til rejseforsikringen og/eller ønsker at tegne en rejseforsikring med eventuel Superdækning gennem vores rejseselskab, som samarbejder med Gouda, kan I kontakte Ann Madsen hos Euro Tourist Grupperejser på tlf. 9911 3400.

Skulle I ønske at tegne en afbestillingsforsikring, bedes I give besked om dette til Ulla fra Ungdomsskolen på ulho@alleroed.dk allersenest ved tilmelding. Den ekstra udgift vil blive opkrævet på mobilepay umiddelbart herefter.


Betingelser for deltagelse
Depositum på 1.000 kr. (+ eventuel udgift til afbestillingsforsikring) skal betales senest d. 1. november 2022 og kan ikke refunderes. Vi booker rejsen hos en rejsearrangør og skal betale pengene med det samme for at sikre pladserne til de nævnte priser.

Restbeløbet på 1.500 kr. opkræves 7 uger før afrejse.


NB!
Det er vigtigt, at du allerede nu sikrer, at dit pas og blå sygesikringskort ikke er udløbet på afrejsedagen, da du skal medbringe begge dele på turen.

Vi sender dig en pakkeliste og praktiske oplysninger om turen ca. 3 uger før afgang.

Skulle du eller dine forældre have spørgsmål, er I velkomne til at kontakte Ulla på tlf. 2615 1809 eller på ulho@alleroed.dk.


Tilbage er bare at sige, at vi glæder os HELT VILDT til en fantastisk oplevelse i Paris sammen med dig.

 

Infofolder Paris.docx

Rejsebetingelser Paris 2023.doc

Fototilladelse - samtykkeerklæring.docx

 

Underviser

Susanne Blixen-Finecke

Tid og sted

torsdag 2. mar. kl. 16:00 - søndag 5. mar. kl. 22:00
Grøn blok på Engholmskolen, Rådhusvej 5

Andre hold i samme kategori