4812 7890 // alleroed.ungdomsskole@alleroed.dk

Dykning - Øvede

We love sport!

Dykning for øvede er for elever med forudgående dykkererfaring fra AU begynder eller efter særlig aftale med instruktørerne.

Underviser
Theis Peter Güttler
Nicholai Vesterløkke
Klaus Friis Østergaard
Afviklet onsdag 15. mar. kl. 19:00-21:00
Sted
Grøn blok på Engholmskolen, Rådhusvej 5
Aldersgrænse
Fra 14 år til og med 18 år og du skal gå på et af følgende klassetrin 8.
Pris
1200 kr.
Antal ledige pladser
Der er 9 pladser tilbage.

Beskrivelse

Dykning øvede

På dette hold er det muligt at erhverve et CMAS 2-stjernet dykkercertifikat. Certifikatet giver dig lov til at dykke ned til 40 meter i Danmark og i resten af verden.

Undervisningen foregår dels i Engholm Svømmehal, dels i klasselokale på ungdomsskolen (Kratbjergskolen afd. Engholm).

Dykkertræningen og teoriundervisningen vil være en fortsættelse af undervisningen i dykning for begyndere. Formålet med træningen i svømmehallen er, du får styrket din fortrolighed med vand samt dine færdigheder i brug af dykkerudstyret. På denne måde sikrer vi, at du er klar til at dykke i åbent vand, når vi når sommeren.

Du vil som en del af undervisningen få tilbudt at deltage på en dykkertur til Egypten i påskeferien 2023 og opleve at dykke i Rødehavets varme og klare vand. Tilmelding til denne tur er separat fra dette hold. Se mere under holdet 'Dykkerlejr i Rødehavet'. Du kan godt blive CMAS 2-stjernet dykker uden at deltage på udlandsturen.

Du behøver ikke tænke på at skaffe dykkerudstyr. Det har AU.

Prisen er 1200,- der indeholder uddannelsespakke med elektronisk lærebog, adgang til e-læringsplatform, samt selve certifikatet. Certifikatet kan dog først udleveres, når du har bestået både dine svømmehalsøvelser, teoriprøve og praktiske dyk.

Udgifter til turene betales separat. Priserne vil blive oplyst i starten af kursusforløbet.

Ungdomsskolen og Allerød Sportsdykkerklub ORCA samarbejder om dette dykkerhold, så du bliver automatisk medlem af dykkerklubben. Som medlem af ORCA kan du bruge klubbens faciliteter, samt komme med på dykkerture på lige vilkår med ORCAs medlemmer, da du har allerede har et certifikat fra tidligere.

Bemærk: Du skal kunne fremvise en helbredserklæring, der godkendt inden for 5 år.

Underviser

Theis Peter Güttler

Nicholai Vesterløkke

Klaus Friis Østergaard


Andre hold i samme kategori