4812 7890 // alleroed.ungdomsskole@alleroed.dk

Strik og hækling

AU går i luften

Har du lyst til at strikke dit eget tøj? Eller vil du kaste dig ud i at designe strikkede og hæklede tasker og accessories? Så er strik- og hækleholdet på Allerød Ungdomsskole lige noget for dig.    

Underviser
Sofie Kamille Mathiasen
Afviklet tirsdag 12. dec. kl. 18:30-20:30
Sted
Engholmskolen
Aldersgrænse
Fra 12 år og 6 måneder til og med 18 år. Og du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9.
Antal ledige pladser
Der er 5 pladser tilbage.

Beskrivelse

På holdet 'Strik og hækling' får du rig mulighed for at udforske, udfolde og ikke mindst udvikle dine kreative evner inden for strik og hækling. Disse kreative færdigheder kræver forskellige teknikker, som du lærer undervejs på holdet. 

Holdet er for alle, både den erfarne strikker og for dig, som aldrig har siddet med strikkepinde eller garn i hænderne før. Der vil være mulighed for hjælp til opstart af projekter, undervisning i forskellige teknikker samt vejledning til valg af garntyper mv.  

Du har også mulighed for at designe dine egne strikkede og hæklede kreationer. Det kan være alt fra en strandtaske til pudebetræk, hårelastikker, halstørklæder eller noget helt andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Ungdomsskolen dækker i udgangspunktet udgifterne til dit garn, men der kan komme et deltagergebyr, hvis du gerne vil lave egne større projekter. 

Jeg glæder mig rigtig meget til at nørkle sammen med dig og de andre kursister.

 


Underviser

Sofie Kamille Mathiasen


Andre hold i samme kategori