4812 7890 // alleroed.ungdomsskole@alleroed.dk

Camp Hemsedal - vandring og luksus

We love sport!

Mangler du noget at lave i din sommerferie – og er du frisk på en fantastisk, anderledes og aktiv oplevelse? Så kom med årets fedeste sommercamp i Norge.

Næste gang
lørdag 3. aug. kl. 5:00 - lørdag 10. aug. kl. 22:00
Sted
Grøn blok på Engholmskolen, Rådhusvej 5
Aldersgrænse
Fra 12 år til og med 18 år. Eller du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9.
Pris
1800 kr.
Holdet er fyldt.

Ledige pladser på venteliste
12

Beskrivelse

Camp Hemsedal er for dig, der gerne vil udfordre dig selv i helt nye omgivelser. Sammen med 11 andre unge får du 6 dages intensive oplevelser i de smukke norske fjelde, nye indsigter, tid til refleksion og masser af muligheder for at skabe nye venskaber.

Vi lægger hverdag, skole og lektier bag os og drager nordpå til Norge. Her danner Hemsedalen rammen om vores camp, hvor vi gennem bevægelse, aktiviteter og gode samtaler bl.a. skal undersøge:
·Hvor langt og højt kan vi vandre på 6 dage?
·Har vi mere potentiale end vi tror - og hvordan bruger vi det?
·Hvad er rigtig gode venner og hvordan får vi flere af dem?
·Kan vi overleve 8 dage uden ret meget mobiltid? 
·Kan norsk natur og spaghetti bolognese på dåse betegnes som et liv i luksus?

Formålet med Camp Hemsedal er kort og godt, at du skal lære dig selv bedre at kende, få nye venner og mest af alt en oplevelse for livet.

Programmet er sammensat af små, sjove og anderledes oplæg om personlig udvikling, vandring, aktiviteter i naturen (hvor alle kan være med), hygge, spil, madlavning - og tid til at slappe af med de andre deltagere. Vi bor i et stort dejligt sommerhus med mange værelser, panoramudsigt og spa-bad.

Pris
Det koster 1.800 kr. at deltage i turen, som betales ved tilmelding. Pengene går til færger, transport, forplejning og aktiviteter. 

Tidspunkt
Turen gennemføres fra lørdag d. 3. august (meget tidligt om morgenen) til lørdag d. 10. august (meget sent om aftenen). Vi kører derop i vores egne små mini-busser med mindre pauser undervejs.

Infomøde
Vi afholder infomøde om turen på Engholmskolen i marts måned og planlægger herudover et par mindre fælles træningsture/teambuilding inden afgang. Nærmere information følger.


Er du klar til en fantastisk udfordring? Så er vi klar til dig! Kontakt gerne Ulla Holtze på tlf. 2615 1809, hvis du har spørgsmål til turen.
 

Tid og sted

lørdag 3. aug. kl. 5:00 - lørdag 10. aug. kl. 22:00
Grøn blok på Engholmskolen, Rådhusvej 5

Andre hold i samme kategori