4812 7890 // alleroed.ungdomsskole@alleroed.dk

Tysk & Berlintur

Faglige vitaminer

Har du brug for hjælp til at blive eksamensklar og vil du hæve dine tyskkarakterer? Så er holdet her lige noget for dig.

Underviser
Benedikte Kammille Nysom Johannesen
Aldersgrænse
Fra 15 år til og med 18 år. eller du skal gå på et af følgende klassetrin 9.
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

"Jeg fik bedre karakterer". "Hyggelig undervisning". "Jeg er blevet bedre til grammatik". "Ich bin, du bist, er, sie, es ist".

Vi gennemgår alt det grundlæggende tyske grammatik, som der er behov for. Mød det spændende tyske sprog og den levende tyske kultur på AUs tyskhold og husk: "Übung macht den Meister".

Vi læser artikler fra tyske aviser, tidsskrifter og popblade. Vi læser også korte fiktionstekster, lytter til tysk musik og ser tyske film, samt arbejder med billeder og musikvideoer på tysk osv.

Vi arrangerer en hyggelig studietur til Berlin (eller til grænselandet afhængig af corona-situationen) i en forlænget weekend i løbet af skoleåret, fra torsdag til søndag, som også vil kunne styrke din sproglige og kulturelle indsigt i Tyskland og sproget tysk. Studieturen er valgfri, men for at kunne deltage skal du have været en fast del af tyskholdet. Se mere om og tilmeld dig studieturen under holdet 'Berlin - med tyskholdet', når din underviser giver besked om, at der åbnes for tilmelding.

Holdets underviser er Benedikte, som har været med fire AU-tyskhold på studietur i Berlin og 1 tyskhold i Hamborg. På turen taler vi tysk, er kulturelle, træner at shoppe på tysk, bestille mad og drikke og hygger, mens vi oplever tysk kultur i 4 dage.

 

Underviser

Benedikte Kammille Nysom Johannesen


Andre hold i samme kategori