4812 7890 // alleroed.ungdomsskole@alleroed.dk

Science-camp i Sorø

Faglige vitaminer

Et særligt tilbud til dig, der går i 8. klasse og har særlig interesse og talent indenfor naturvidenskab - matematik og fysik.

Afviklet onsdag 3. maj kl. 8:00 - torsdag 4. maj kl. 16:00
Sted
Grøn blok på Engholmskolen, Rådhusvej 5
Aldersgrænse
Over 13 år. og du skal gå på et af følgende klassetrin 8.
Pris
300 kr.
Holdet er fyldt.

Ledige pladser på venteliste
12

Beskrivelse

Hvem er et talent?
Et talent er én, der er god til noget og har mulighed for at blive en af de bedste, hvis potentialet stimuleres. Forskningsresultater viser, at op mod 25 % af alle børn og unge har særlige forudsætninger inden for et eller flere områder. For at blive endelig optaget på holdet skal du udfylde et ansøgningsskema - se nedenfor.

På denne camp beskæftiger vi os med naturvidenskab i form af bl.a. moderne teknologi. Årets tema er er "Space" hvor det bl.a. handler om styring af fartøjer i rummet og raketopsendelser.
Udover den spændende undervisning og seje eksperimenter i nye lækre lokaler, får du mulighed for hyggeligt samvær med andre unge, som også er interesserede i naturvidenskab.

Overnatning foregår på "Talenthotellet Frederik VI", som ligger på Sorø Akademi.

Tilmeldingen sker via Allerød Ungdomsskole, og vi kører dig til Sorø Akademi og hjem igen. Da vi kun råder over et begrænset antal pladser, er det vigtigt, at det er de rigtige elever, der kommer med. Derfor skal du ansøge om at blive optaget. Det sker ved, at du og og én af dine lærere udfylder et ansøgningsskema.

Ansøgningsskemaet mailer vi til dig, når du har tilmeldt dig her på hjemmesiden. Når du har udfyldt det, sendes det til Allerød Ungdomsskole på e-mail: allh@alleroed.dk. Derefter vil Ungdomsskolen kontakte dig og orientere dig om, hvorvidt du er blevet optaget på holdet.

Når du er optaget, vil du modtage et informationsbrev fra Ungdomsskolen med diverse oplysninger om opholdet på Sorø Akademi.

Kursusperiode:
3.-4. maj 2023.

Pris:
Det koster 300,- at deltage. Beløbet dækker, transport, kost og logi.

Adresse:
Mærsk Mc-Kinney Møller Videnscenter
Akademigrunden 18, Sorø
www.sciencetalenter.dk


Andre hold i samme kategori