4812 7890 // alleroed.ungdomsskole@alleroed.dk

AG - no stress hold 2

Går du på AG?

Skab et studieliv uden stress og få inspiration til at holde din hjerne i mental topform på dette forløb. Tilmelding direkte til din studievejleder på AG.

Næste gang
tirsdag 28. mar. kl. 15:35-18:00
Sidste gang
tirsdag 9. maj kl. 15:35-18:00
Sted
Allerød Gymnasium - Rådhusvej 6, 3450 Allerød
Aldersgrænse
Fra 15 år til og med 20 år
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

Rastløshed, manglende overblik og rigtig mange "skal, bør og burde"-tanker. Online 24/7. Overspringshandlinger. For lidt tid. For mange krav. For lidt søvn…

Alt dette gør din hjerne forpustet. Og en forpustet hjerne har begrænset adgang til kreativitet, indre ro og balance. Men det betyder også begyndende stress og en negativ tankespiral, som tærer på din indlæring, din selvtillid og dit gode humør.

Hvis du kan nikke genkendende til en eller flere af ovenstående situationer, er dette forløb lige noget for dig. Det er meget praktisk baseret og giver dig indblik i dit eget stressniveau. Udover at få en konkret forståelse af begrebet stress, herunder stresssymptomer og stressfaktorer, får du en række brugbare redskaber til at forebygge og tackle stress i din hverdag - og hjælp til at blive fastholdt i din udviklingsproces, så det hele ikke bare går i glemmebogen.

Forløbet ledes af stresscoach Ulla Holtze i samarbejde med en dygtig mindfulness-instruktør og består dels af en hel kursusdag d. 8.2.2023 fra kl. 08.00-16.30 (hvor du får lovligt fravær), dels af et deltagelse i en efterfølgende trivselscafé, hvor vi mødes hveranden tirsdag fra kl. 15.35-18.00. 

Forbered dig på et lærerigt forløb i en mindful og hyggelig atmosfære med masser af stof til eftertanke.

Der er plads til max 16 elever efter først-til-mølle-princippet og det er gratis at være med. Kurset starter i februar.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte underviser Ulla Holtze på tlf. 2615 1809.

Tilmelding foregår direkte hos studievejleder Sisse på AG.


Andre hold i samme kategori