AU går i luften
Elsker du chokolade? Og drømmer du om at kunne fremstille lækre dessertchokolader, der ligner en million og smager endnu bedre?
Så er vores 'Chokolademagi'-kursus helt sikkert noget for dig.
Vores søde og dygtige underviser Birgitte står klar til at guide dig igennem chokolade-junglen og vise, hvordan du får mest mulig succes, når du arbejder med chokolade.
På kurset lærer du:
At temperere chokolade
Forskellen på hvid, lys og mørk chokolade - og hvornår det er mest optimalt at bruge hvad
At arbejde med chokolade i forskellige forme
At fremstille fyldte chokolader
At pynte din chokolade
Og så får du selvfølgelig alle dine mesterværker med hjem, så familien også kan smage, hvis du altså har lyst til at dele. Husk en dåse eller plasticbeholder til at fragte dem i.
Vi glæder os til at trylle sammen med dig.
Tidligere elever siger om holdet:
"Jeg har lært hvordan man skal temperere chokolade, og hvilke former der er bedst at bruge". "Det var sjovt og hyggeligt". "Jeg har lært hvordan man tempererer chokolade og hvordan man laver fyld".