4812 7890 // alleroed.ungdomsskole@alleroed.dk

Spansk & Barcelona-tur

Faglige vitaminer

!Buenos días! - kunne du tænke dig at lære spansk? 

Underviser
Rikke Arnholtz
Næste gang
tirsdag 10. okt. kl. 19:00-21:00
Sidste gang
tirsdag 19. mar. kl. 19:00-21:00
Sted
Grøn blok på Engholmskolen, Rådhusvej 5
Aldersgrænse
Fra 12 år til og med 18 år. Og du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9.
Antal ledige pladser
Der er 4 pladser tilbage.

Beskrivelse

"Jeg har lært en masse spanske ord og vendinger". "Jeg har lært ikke at være så bange for at præsentere, fordi vi alle ikke er så gode". "Jeg har udvidet min horisont over den spanske kultur. Det har også givet mig en god introduktion til sproget, som gør det muligt for mig at kommunikere". "Jeg har lært at præsentere mig selv på spansk, at tælle på spansk, om spanske bøjninger, kulturelle ting og om spansk kultur".


Vil du kaste dig ud i at lære et helt nyt sprog? Måske du synes, at spansk lyder spændende og eksotisk, eller overvejer du allerede nu at vælge spansk i gymnasiet, så er dette hold lige noget for dig.

466 millioner mennesker taler spansk, og det er det andet mest talte sprog i verden. Udover det er Spanien og Latinamerika især kendt for deres eksotiske madkultur, fodbold, natur, historie og meget mere. Kurset vil give dig en introduktion til spansk grammatik, hvor vi lægger stor vægt på, at det skal være sjovt at lære et nyt sprog.

Vi vil også fokusere på spansk/latinamerikansk kultur, hverdagsliv og hvad det vil sige at være ung i Spanien/Latinamerika. Vi lytter til musik, læser korte tekster og ser film. 

Der vil blive lagt særlig vægt på Spanien, hvor du ikke bare har muligheden for at afprøve det spanske, men også chancen for at opleve Spanien og få en kulturel indsigt, når vi tager på en hyggelig studietur til et sted i Spanien i foråret 2024. Studieturen er valgfri, men for at kunne deltage skal du have været en fast del af spanskholdet. Se mere om og tilmeld dig studieturen under holdet 'Tag til Barcelona med spanskholdet' eller find det her: Tag til Barcelona med spansk-holdet (xn--ungallerd-s8a.dk).

VAMOS!

Underviser

Rikke Arnholtz


Andre hold i samme kategori