4812 7890 // alleroed.ungdomsskole@alleroed.dk

Dykning - dykkerlejr i Rødehavet

We love sport!

Du kan komme med på en tur til Rødehavet med masser af fantastisk dykning, hvis du har tilmeldt dig dykning for øvede på AU.

Underviser
Klaus Friis Østergaard
Victor Gyimóthy Mørup-Petersen
Nicholai Vesterløkke
Theis Peter Güttler
Tid og sted
Påsken 2023
Aldersgrænse
Fra 14 år til og med 18 år eller du skal gå på et af følgende klassetrin 8. 9.
Antal ledige pladser
Der er 10 pladser tilbage.

Beskrivelse

Tur til Rødehavet i påsken 2023 (tilmelding åbnes efter forældremødet i november 2022)

Turen går til en dykkerlejr i Egypten lige ud til Rødehavet.
I løbet af ugen vil vi lave en masse dykning, der giver oplevelser for livet og forhåbentlig også et CMAS 2-stjernet certifikat. Vi planlægger blandt andet følgende aktiviteter:

  • Bådtur til Dolphin house
  • Truck dive til Abu Dabab
  • Natdyk
  • Dykning fra RIB
  • Og en masse dyk på husrevet

På turen til Dolphin house vil du prøve at dykke fra en større turbåd sammen med andre dykkere. Du vil kunne opleve delfiner på helt nært hold og måske kommer de ud og hilser på dig. Ved Dolphin house ligger der også koralrev med åbne grottesystemer, der giver en helt speciel oplevelse, når lyset kommer ned igennem loftet.

I Abu Dababs vil du kunne komme helt tæt skildpadder, der ligger og spiser, og måske vil den berømte søko også være der for at græsse.

Vi kan ikke love, hvad du kommer til at se, men vi kan love, at du kommer til at se en hel masse forskellige dyr på alle dyk. Og på natdykket vil du kunne opleve den helt fantastiske stemning, når de nataktive dyr kommer frem og de andre lægger sig til at sove.

Vi overnatter i 2-personers telte med udsigt til morgensolen. Så hver dag starter med en fantastisk udsigt ud over Rødehavet. Lejren har en restaurant med en stor buffet, hvor vi spiser sammen. I mellem dykkene slapper vi af i skyggen og snakker om de oplevelser vi har haft på vores dyk.

Forudsætningen for at kunne deltage på denne tur er, at man har gået på holdet ”Dykning for øvede” op til turen. Prisen for turen forventes bliver mellem 10.000 og 13.000 kroner og der er tilmelding pr. 1.11.2022.

Underviser

Klaus Friis Østergaard

Victor Gyimóthy Mørup-Petersen

Nicholai Vesterløkke

Theis Peter Güttler


Andre hold i samme kategori