4812 7890 // alleroed.ungdomsskole@alleroed.dk

Spansk & Barcelonatur

Faglige vitaminer

!Buenos días! - kunne du tænke dig at lære spansk? 

Underviser
Line Wienberg Laursen
Næste gang
tirsdag 29. nov. kl. 19:00-21:00
Sidste gang
tirsdag 14. mar. kl. 19:00-21:00
Sted
Grøn blok på Engholmskolen, Rådhusvej 5
Aldersgrænse
Fra 12 år til og med 18 år og du skal gå på et af følgende klassetrin 7. 8. 9.
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

Vil du kaste dig ud i at lære et helt nyt sprog? Måske du synes, at spansk lyder spændende og eksotisk, eller overvejer du allerede nu at vælge spansk i gymnasiet, så er dette hold lige noget for dig.

466 millioner mennesker taler spansk, og det er det andet mest talte sprog i verden. Udover det er Spanien og Latinamerika især kendt for deres eksotiske madkultur, fodbold, natur, historie og meget mere. Kurset vil give dig en introduktion til spansk grammatik, hvor vi lægger stor vægt på, at det skal være sjovt at lære et nyt sprog.

Vi vil også fokusere på spansk/latinamerikansk kultur, hverdagsliv og hvad det vil sige at være ung i Spanien/Latinamerika. Vi lytter til musik, læser korte tekster og ser film. 

Der vil blive lagt særlig vægt på Spanien, hvor du ikke bare har muligheden for at afprøve det spanske, men også chancen for at opleve Spanien og få en kulturel indsigt, når vi tager på en hyggelig studietur til Barcelona i marts 2023. Studieturen er valgfri, men for at kunne deltage skal du have været en fast del af spanskholdet. Se mere om og tilmeld dig studieturen under holdet ' Barcelona - med spanskholdet', når der åbnes for tilmelding i midten af oktober.

 

VAMOS!

Underviser

Line Wienberg Laursen


Andre hold i samme kategori